Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Wonen, huishouden & tuin deals

Toevoeging

Hier de voorwaarden van de actie:

Algemene voorwaarden Early Summer Deals

Deze aanbieding is alleen geldig van 22 mei 2024 tot 30 juni 2024, en zolang de voorraad strekt.

Bij aankoop van ten minste €65,- van de producten die onder de actie vallen in één bestelling, wordt een onmiddellijke korting van €15,- toegekend. De eenheden kunnen tot hetzelfde product behoren of tot verschillende producten. De actie is alleen van toepassing op bestellingen die bij Amazon.nl zijn geplaatst voor producten die worden verkocht en verzonden door Amazon. De aanbieding geldt niet voor aankopen van Amazon Warehouse Deals of van derde aanbieders op Amazon Marketplace.

De actie is alleen van toepassing op geselecteerde producten. Om van de actie te kunnen profiteren, moet de 1-klik-aankoopmodus worden gedeactiveerd, indien geactiveerd. Het bevestigingsbericht voor de toepassing van de actie wordt weergegeven in het besteloverzicht. Alle in aanmerking komende producten moeten worden verzonden naar hetzelfde adres. In het geval van een gedeeltelijke annulering van de bestelling door de klant of het retourneren van een van de geadverteerde artikelen, behoudt Amazon zich het recht voor om een bedrag in te houden dat gelijk is aan de ontvangen korting op de terugbetaling.

Amazon behoudt zich het recht voor om deze promotie op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, op te schorten of te beëindigen.

De algemene gebruiks- en verkoopvoorwaarden van Amazon.nl zijn van toepassing.


Verlopen

Deal score: 1896

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon