Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Mobiele telefoons deals
Samsung Galaxy S8+ Orchid Grey voor €699

Samsung Galaxy S8+ Orchid Grey voor €699

Geldig t/m: 15-07-17 23:59
Geldig t/m: 15-07-17 23:59

Laagste prijs elders €859.

Prijs is inclusief verzendkosten.

Een gebogen silhouet van 6.2 inch onthult de langverwachte Samsung Galaxy S8+. Het randloze Infinity display, de verbeterde camera, de nieuwste Android-versie en de spraakassistent maken van de S8+ een gewilde smartphone.

GENOEG OPSLAGRUIMTE EN MEMORABELE FOTO’S

Voor de hobbyfotografen, voor de social-media-fanaten, voor iedereen die een memorabel kiekje wil maken: met de 12-megapixelcamera met dual-pixel autofocus maak je de mooiste foto’s van je omgeving. Ook geeft de frontcamera van 8 megapixels genoeg houvast om een vlogcarrière op te bouwen! Wil je de beelden niet meteen delen? Dan heb je genoeg opslagruimte op jouw nieuwe smartphone. Ook kun je het beeldscherm in tweeën delen, waardoor je twee applicaties tegelijkertijd gebruikt.

KRACHT EN SCHOONHEID: SAMSUNG GALAXY S8+

De kracht van de Samsung Galaxy S8+ ligt verscholen onder de kap: het werkgeheugen 4GB en de octa-coreprocessor. Daarnaast heb je met de S8+ een persoonlijke spraakassistent gevonden genaamd Bixby en zorgt de accu van 3500 mAh ervoor dat de smartphone lang zonder nieuwe energie kan. Waterschade? Daar hoef je niet bang voor te zijn, de S8+ kan 30 minuten overleven onder water in diepte van 1,5 meter. Nieuw is de irisscanner. Deze werkt snel én veilig: houd het toestel op 25 tot 30 centimeter afstand van je ogen en de S8+ wordt ontgrendeld.





Bekijk hier de Verzend en Retourkosten van amazon.it.


Verlopen

Deal score: 294

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon