Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Woonaccessoires deals
HUE GO voor €49,83

HUE GO voor €49,83

Geldig t/m: 05-07-17 23:59
Geldig t/m: 05-07-17 23:59

Koop nu de HUE GO voor slechts €49,83 bij Amazon.
Prijs is inclusief verzendkosten.

De hue Go is een draagbare lamp waarmee u altijd beschikt over wit licht, 16 miljoen kleuren en natuurlijke dynamische effecten. Kies de stemming via de bediening of sluit de lamp aan op de hue-bridge voor uitgebreide functies via uw smart device.

Draagbare lamp

Neem het licht mee, waar u ook heen gaat.

Breng licht in uw dagelijks leven en neem het mee naar waar u maar wilt. De Philips hue Go is de meest veelzijdige lamp in uw huis, met een maximale lichtsterkte tot 300 lumen. Stop de stekker in het stopcontact en gebruik de lamp om uw muren te kleuren met tot wel16 miljoen kleuren, of kies uit elke tint wit, van warm tot koud, van volledige helderheid tot sterk gedimd licht. Verwijder de stekker uit het stopcontact en de hue Go wordt een draagbaar accessoire dat u mee kunt nemen voor de juiste sfeer en het beste licht voor uw activiteiten. Speel met licht zoals u dat wilt - de enige beperking is uw fantasie.




Verlopen

Deal score: 237

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon