Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Beauty deals
Kortingscode Amazon.de voor Gillette Fusion ProGlide voor €6,70

Kortingscode Amazon.de voor Gillette Fusion ProGlide voor €6,70

Geldig t/m: 24-01-18 10:10
Geldig t/m: 24-01-18 10:10

Laagste prijs elders €24,95

Gebruik amazon.de kortingscode TDTTJ1BTU7 en ontvang korting op je bestelling bij amazon.de.

De producten worden gratis verzonden vanaf 29 euro.

TIP! Bestel een boek erbij die men nog niet in voorraad heeft en waarvan de leverdatum onbekend is. Wanneer dan het de Gilette Fusion Proglide is verzonden annuleer je dit boek op je bestelling en heb je de verzendkosten gratis.

Beschrijving:
Gillette Fusion ProGlide Power Styler is de enige 3-in-1 styler dat trimt en dicht tegen de huid scheert. Welke haarstijl je ook kiest, met de Gillette Fusion ProGlide Styler lukt het je. Dit dankzij de Braun-technologie die ontworpen is voor de ultime beweging en voor een moeiteloos trimmen. Drie verwisselbare kammen zorgen voor een consistente lengte voor je favoriete stijl. Het scheerhoofd met de Fusion ProGlide Power mesjes zorgt voor een moeiteloze scheerervaring en een ongelofelijke comfort. De Gillette Fusion ProGlide Styler kan ook in de douche gebruikt worden en zowel voor het gezicht als het lichaam.

Vul op de betaalpagina de kortingscode in:
 

En zie dat je uiteindelijk €10,92 - €4,22 = €6,70 per verpakking betaald ( GEBRUIK DE BOEKEN TRUC voor gratis verzending zie hierboven hoe )

Bekijk hier de Verzend en Retourkosten van amazon.de.


Verlopen

Deal score: 190

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon