Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Fysieke Playstation games deals
Mirror's Edge Catalyst (PS4) voor €3,89 bij Amazon.nl

Mirror's Edge Catalyst (PS4) voor €3,89 bij Amazon.nl

Geldig t/m: 12-03-20 14:25
Geldig t/m: 12-03-20 14:25

Bij Amazon.nl kun je momenteel Mirror's Edge Catalyst bestellen voor €3,89. Om op deze prijs uit te komen moet je naar de productpagina gaan en aan de rechterzijde kiezen voor het productaanbod van Amazon (zie screenshot onderaan de deal). De game is tijdelijk niet op voorraad, maar zal dus geleverd worden zodra deze weer voorradig is. Verzending duurt dus wat langer, maar dan heb je dit spel wel voor een bizar lage prijs. 

Als je gebruik maakt van een Amazon Prime proefabonnement betaal je geen verzendkosten. Dit abonnement kun je direct na het plaatsen van je bestelling weer opzeggen en kost je helemaal niets. Als je hier geen gebruik van maakt komen de verzendkosten uit op €2,49. De totaalprijs voor de game zou dan €6,38 zijn (nog steeds heel goedkoop). 

Voor de mensen die waarde hechten aan PEGI hoesjes: waarschijnlijk gaat het hier om een hoesje met het USK logo erop. 

Laagste prijs elders (volgens Budgetgaming): €12 bij Nedgame


Verlopen

Deal score: 136

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon