Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Auto deals
€ 25 cadeautegoed bij ANWB creditcard

€ 25 cadeautegoed bij ANWB creditcard

Geldig t/m: 30-01-23 15:11
Geldig t/m: 30-01-23 15:11

Een ANWB Creditcard is het ideale betaalmiddel om overal ter wereld gemakkelijk en veilig te betalen. Creditcards worden wereldwijd geaccepteerd en bieden veel extra zekerheden. Bekijk hieronder de voordelen en bekijk welke creditcard bij jou past.

*Vraag de ANWB Visa Silver Card of ANWB Visa Gold Card aan en krijg €25,- cadeautegoed op je creditcard.

VoordelenWereldwijd gemakkelijk en veilig betalen met je ANWB Creditcard

Met een creditcard kun je overal gemakkelijk en veilig betalen, de ANWB Creditcard wordt  namelijk wereldwijd geaccepteerd. De creditcard is bijvoorbeeld sneller bij tolpoortjes. Soms kun je zelfs alleen met creditcard betalen, zoals bij het boeken van hotels of borg bij autohuur.

Aankoopverzekering en Aflevergarantie

Bijna iedere aankoop die je doet met je creditcard is dankzij de Aankoopverzekering automatisch verzekerd tegen verlies, diefstal en schade. Gaat de vliegmaatschappij of hotelketen waar je hebt geboekt failliet? Of wordt je bestelde aankoop niet geleverd? Met de Aflevergarantie van een Creditcard krijg je bijna altijd je geld terug.

Bestedingsruimte

Met een creditcard heb je altijd geld achter de hand voor noodgevallen. Bijvoorbeeld als je op vakantie onverwachts voor medische kosten komt te staan. Met een creditcard betaal je deze uitgaven achteraf.

ANWB als betrouwbare partner

ANWB is een vereniging en onze leden hebben bij ons een streepje voor. Daarom hebben we een lage jaarbijdrage op de ANWB Creditcards, die exclusief zijn voor leden. ANWB werkt al 25 jaar samen met International Card Services. ICS verzorgt de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van de ANWB Creditcards. 

Toevoeging


Verlopen

Deal score: 26