Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Gezondheid deals
Gratis Geld - ASR Vitality Beweeg & Cashback of Producten Programma

Gratis Geld - ASR Vitality Beweeg & Cashback of Producten Programma

Geldig t/m: 30-01-23 15:18
Geldig t/m: 30-01-23 15:18

Verdiensten kunnen oplopen tot paar honderd euro per jaar!

Dit abonnement kost je 3,50 per maand, maar kan je veel meer opleveren. Als je een beetje beweegt ontvang je punten. Daar kun je weer waardebonnen mee kopen van verschillende webshops of je krijgt cashback op een fitnesstracker. Ik laat de rest van de Spydealers graag aanvullen, zijn er genoeg die dit al hebben. Feitelijk gezien gratis geld actie, op basis van beweging. Keer iets anders dan ergens tien accountjes aanmaken. Plus cashback met overstappen naar DitZo, plus geld terug op aanvullende verzekeringen op basis van beweging. Eerste vier maanden krijgen je zelfs van DitZo. Lees je gerust in, valt genoeg te halen voor de actieve Spydealer. Hoor ook graag vaste klanten en hun ervaringen. Dit werkt met je mobiel maar met fitnesstracker nog beter en dan wordt er meer geregistreerd. 

Ik stap dit jaar dus over en ga het proberen.
Bewegen is goed voor je. Toch schiet het er vaak bij in. Met a.s.r. Vitality gaat dat veranderen. 

Start met méér bewegen, krijg Vitality Punten en verdien interessante beloningen: wekelijks, maandelijks én jaarlijks. a.s.r. Vitality is er voor particulieren, ondernemers en werkgevers. 

Ontdek wat a.s.r. Vitality voor jou kan betekenen.
Beweeg voldoende en word direct beloond. Met a.s.r. Vitality verdien je zo elke week een leuk cadeau. Je verdient ook jaarlijks cashback op je aanvullende zorgverzekeringen en kunt het aankoopbedrag van je Apple Watch of Fitbit terugverdienen.

Wat is a.s.r. Vitality?
a.s.r. Vitality is een beweegprogramma dat je gebruikt via de a.s.r. Vitality app. Beweeg en word beloond. Dit is een bewezen tactiek om je te motiveren meer te bewegen en dat ook langdurig vol te houden. Haal jij je doelen en zet je voldoende stappen, dan word je wekelijks, maandelijks en jaarlijks beloond. Dat kan in de vorm van een leuk cadeau, jaarlijkse cashback op je aanvullende zorgverzekering en je kunt het aankoopbedrag van je Apple Watch of Fitbit terugverdienen.

Het a.s.r. Vitality lidmaatschap kost € 3,50 per maand. Haal jij je weekdoel, dan heb je de kosten er al uit
Het beweegprogramma volg je via de app
Kies zelf je beloningen in de app
Al duizenden mensen gingen je voor!
Hoe werkt a.s.r. Vitality?
Wanneer je start met a.s.r. Vitality krijg je iedere week een nieuw weekdoel en weet je hoeveel stappen je moet zetten. Koppel een activity tracker of fitness app aan de a.s.r. Vitality app om je stappen en hartslag bij te houden. 

Ken je gezondheid
Allereerst: om je gezondheid te verbeteren moet je weten hoe je ervoor staat. Krijg inzicht in hoe vitaal je bent door een aantal vragen over je gezondheid en je levensstijl te beantwoorden in de app en door de a.s.r. Vitality Gezondheid Check te doen. Hier verdien je ook al Vitality Punten mee.
Haal je weekdoel
Zodra je inzicht hebt in je gezondheid weet je ook hoe je die kan verbeteren. Iedere week krijg je een nieuw weekdoel dat je kunt halen door stappen te zetten en/of je hartslag te verhogen. Wanneer jij jouw weekdoel behaalt, krijg je Vitality Punten.
Kies jouw beloning
Alle Vitality Punten die je haalt worden omgezet naar weekbeloningen. Deze punten tellen ook mee voor je Vitality Status. Hoe hoger de status, hoe meer cashback je krijgt op je activity tracker of smartwatch en je aanvullende zorgverzekering van Ditzo of De Amersfoortse.


Deze beloningen wachten op jou
Je mooiste beloning is natuurlijk een gezonder leven. Wij helpen je dat doel te halen door je wekelijks, maandelijks én jaarlijks te belonen.
Weekbeloningen

Weekdoel gehaald?

Maandbeloningen
Koop je via ons een Apple Watch of Fitbit? Dan kun je 2 jaar lang, elke maand een deel van je aankoopbedrag terugverdienen.

Jaarbeloningen
Het aantal Vitality Punten dat je hebt verdiend op 31 december, bepaalt je Vitality Status: Brons, Zilver, Goud of Platinum. Hoe hoger die status, hoe meer geld je terugkrijgt op je aanvullende zorgverzekering bij Ditzo of De Amersfoortse.

Bekijk alle beloningen


Doe ook mee en verbeter je gezondheid
Om lid te worden van a.s.r. Vitality hoef je maar één ding te doen. Klik op ‘Sluit af’ en schrijf je in. Het lidmaatschap kost €3,50 per maand en die kosten haal jij er al uit wanneer jij je weekdoelen haalt.


Kies je beloning in de a.s.r. Vitality app. Ga voor een cadeaukaart van €5,- van INTERSPORT, spaar voor een voucher van Bol.com, krijg een gratis beautyproduct van de Etos of help een ander en doneer €5 aan een goed doel.


Verlopen

Deal score: 190