Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Dagje uit deals
Gratis 2 musicaltickets ( Anastasia, Mamma Mia, Lazarus of Tina) bij 1 maand meespelen BankGiroLoterij

Gratis 2 musicaltickets ( Anastasia, Mamma Mia, Lazarus of Tina) bij 1 maand meespelen BankGiroLoterij

Geldig t/m: 18-03-20 12:20
Geldig t/m: 18-03-20 12:20

Speel 1 maand mee voor €13,75 (zeg direct op) en ontvang 2 gratis tickets voor een Musical en de VIPpas van de Bankgiroloterij.

TIP! Via cashback kun je nog eens 7,50 euro korting krijgen en betaal je effectie €13,75-€7,50 = €6,25 voor 2 kaartjes voor de Musical en de VIP-pas voor gratis toegang tot musea oa Rijksmuseum, AnneFrank, Mauritshuis en vele anderen.. ( hieronder volledige uitleg ).

Daar is ie weer, vorig jaar was ie er ook al met oa toen de LionKing. Bankgiroloterij is ook oa van de vriendenloterij en postcodeloterij. Zo loopt er ook nog een soortgelijke actie voor 4 dierentuinkaartjes.

Voordeel van meespelen is dat je ook een VIP-pas krijgt voor gratis toegang tot oa rijksmuseum.

LET EVEN OP! Voordat mensen klagen, dit soort acties zijn al vaker voorbij gekomen. Je kunt direct online opzeggen na ontvangst van je lotnummer ( hier digitaal opzeggen)

Anyway over de actie:

- Wanneer je meespeelt met de bankgiroloterij 1 lot kost €13,75 per trekking, ontvang je een 2 gratis musical tickets voor Anastasia/Mamma Mia/Lazarus of Tina ter waarde van maximaal €90. Daarnaast kun je doormiddel van CashbackXL €7,50 terug krijgen. Zo betaal je dan minimaal €6,25 voor deze 2 tickets.

Hoe werkt het? - stappenplan incl. voor de cashback

1. Ga naar deze website en klik op "shop en ontvang" cashback om naar de Vriendenloterij actie te gaan

2. Dit keer kom je niet direct op de actiepagina terecht dus doe de volgende stappen in dit filmpje. Ga naar de pagina, scroll naar beneden en klik op "bankgiroloterij.nl", waarna je op de index van de bankgiroloterij komt en dan kun je onder het kopje "meespelen" alle actie selecteren en klikken op de actie van Ontvang 2 musicalkaarten.

3. Je komt hierna dus op de pagina terecht, klik dan op "klik hier" om de WIN code te krijgen.

Hierna krijg je de melding:

4. Vul je gegevens in en meld je aan.

5. Hierna ontvang je de bevestiging via de mail. Waarbij je dus ook de prijs krijgt, zoals die in de voorwaarden staat, zie hieronder (2 musical kaarten twv 90 euro ) :

6. Om op te zeggen heb je een lotnummer nodig. Deze ontvang je via een e-mail, zeg je lotnummmer op zodra het geld voor de 1e speelmaand van je rekening is afgehouden of je de bevestiging hebt gekregen. Opzeggen kan snel en online via deze link.

7. Controleer goed of de beeindiging van je deelname goed is gegaan. Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail. Als je deze mail hebt ontvangen betaal je verder niets meer! Via de mail ontvang je het lotnummer na goedkeuring

8. Tussendoor kun je alvast even kijken of je cashback is goedgekeurd via je profiel op Cashback XL!

9. Hierna kun je via de volgende link opzeggen, supersimpel en online! Het lotnummer ontvang je direct na goedkeuring en kun je via de bovenstaande pagina doen, scroll op de pagina iets naar beneden en de je kunt digitaal opzeggen.

10. Hierna krijg je normaal gesproken binnen 2 weken een brief met de link om de tickets te claimen, netzoals de VIP-pas.

11. KLAAR! Owja kun je de tickets niet gebruiken verkoop ze dan via marktplaats of ticketswap, dan verdien je zelfs nog aan deze deal ;) !

Hieronder nog even de actie voorwaarden:


Verlopen

Deal score: 456

Logo Bankgiroloterij

SpyDeals tips voor Bankgiroloterij

Wil je opzeggen voor de Bankgiroloterij dan kan dat door middel van deze link.