Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Elektronica deals
De Ultieme Black Friday 2020 Guide!

De Ultieme Black Friday 2020 Guide!

Geldig t/m: 11-10-2021 10:49
Geldig t/m: 11-10-2021 10:49

Vrijdag 27 november 2020 is het zo ver! Dan barst Black Friday weer los! Ook dit jaar zullen verschillende online retailers zoals MediaMarkt, Bol.com en Amazon weer alles uit de kast halen om producten tegen lage prijzen aan te bieden. 

Naast Black Friday organiseren online retailers ook traditiegetrouw Cyber Monday op maandag 30 november 2020. Tijdens deze dag vind je online scherpe aanbiedingen!

Bereid je optimaal voor op Black Friday 2020!
Aangezien je op Black Friday vaak gebombardeerd wordt met aanbiedingen en advertenties is het belangrijk om je goed voor te bereiden zodat je alleen van de beste deals profiteert. In deze deal geef ik je een aantal tips zodat je zeker weet dat je jouw Black Friday deals voor de laagste prijs scoort!

 1. Download de SpyDeals app
  Als echte SpyDealer mag de SpyDeals app natuurlijk niet op je smartphone of tablet ontbreken. Alle deals die op Black Friday voorbij komen zijn in onze app terug te vinden. De app is gratis te downloaden in de App Store of in de Google Play Store.

 2. Stel deal alerts in
  Ben je op zoek naar een specifiek product? Stel dan een deal alert in! Deal alerts zorgen er namelijk voor dat je een pushbericht of e-mail ontvangt zodra er een deal voor het product dat je zoekt op SpyDeals verschijnt!

  In de app kun je zelf aangeven voor welke producten je deal alerts wil ontvangen en vanaf welke score. Daarnaast kun je ook aangeven of je je alert als pushbericht of via de mail wil ontvangen. Je kunt de deal alert altijd weer uitzetten!

 3. Check vooraf de prijzen
  Ben je op zoek naar een nieuwe televisie? Of misschien een nieuwe smartphone? Kijk dan nu alvast hoe duur die televisie is (geweest). Door het prijsverloop in de gaten te houden kun je de prijzen vergelijken en zo kun je bepalen of je op Black Friday wel echt een goede deal scoort.

  Zelf gebruik ik vaak Pricewatch of Google Shopping om prijzen te vergelijken, maar als je deals op SpyDeals voorbij ziet komen kun je ervan uitgaan dat het product nergens goedkoper te vinden is.

 4. Bekijk of er andere manieren zijn om korting te krijgen
  Bij veel webshop zijn er naast de kortingen in de webwinkel nog andere manieren om nog eens extra korting te pakken. Hieronder een aantal voorbeelden om geld te besparen:

  - Bij Wissel.nl kun je vaak cadeaubonnen met korting kopen. Check dus altijd of er toevallig een cadeaubon met korting te koop is!

  - Soms kun je door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van jouw betreffende webshop extra korting krijgen! Bekijk dus even of er voor jouw webshop een 'nieuwsbriefkorting' geldt. 

  - Als jouw webshop is aangesloten bij een cashbackpartij (bijv. CashbackXL) dan kun je op die manier nog eens extra geld besparen. Soms lopen deze cashbacks op tot maar liefst 10%!

 5. Wees onderdeel van onze community
  Samen sta je sterker! Dat geldt ook bij het vinden van de beste aanbiedingen! Op SpyDeals zien we het vaak gebeuren dat leden uit onze community waardevolle deals en tips delen waardoor andere gebruikers geld kunnen besparen.

 

Welke soort deals kan ik verwachten op Black Friday?
Gedurende de week voorafgaand aan Black Friday worden er elke dag al vele honderden Black Friday aanbiedingen gedeeld op SpyDeals. Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken hebben we verschillende categorieen op onze pagina, zodat jij jouw gewenste koopje kunt terugvinden.

Producten / webshops / merken waar we flinke kortingen voor verwachten dit jaar zijn:

Elektronica:
- laptops

- tablets

- mobiele telefoons


Audio & hifi

- Speakers

- Sonos

Kids 
- Speelgoed


Mode

- Nike


Gaming

 - Nintendo Switch

- Playstation


Huishoudelijke apparaten:

- Stofzuigers

- Airfyers


Beauty

Wonen, huishouden & tuin

Toevoeging

Aangezien SpyDeals een deal community is, is het natuurlijk hartstikke leuk om je eigen deals te delen en te reageren op de deals van andere gebruikers. Hiermee kun je SpyDeals punten sparen die je vervolgens kunt inwisselen voor leuke prijzen! Meer informatie over SpyDeals punten vind je op deze pagina!

Heb je zelf nog tips om je voor te bereiden op Black Friday 2020? Deel ze in de comments! De beste tips zal ik toevoegen aan deze lijst!


Verlopen

Deal score: 1014