Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Diversen deals
Hoe kun je SpyDeals punten verdienen en wat kun je ermee?

Hoe kun je SpyDeals punten verdienen en wat kun je ermee?

Geldig t/m: 27-10-22 16:33
Geldig t/m: 27-10-22 16:33

Op SpyDeals kun je lid worden van de community, om trouwe leden te belonen die bijdrage aan de community hebben we een punten systeem bedacht. Deze punten kun je verdienen door deals te delen en reacties te geven op deals, zodat we ervoor zorgen dat iedereen de beste deals krijgt.

Hieronder een aantal veel gestelde vragen

Hoe verdien je punten?

Punten verdien je door deals te delen en andere SpyDealers te helpen door je reactie en score te geven op deals. Daarnaast kun je ook zelf deals delen waarvoor je ook weer punten krijgt. Om alle opties te zien kun je hier kijken.

Hoe vedien je de meeste punten?

Wanneer je deals deelt ontvang je punten, wordt deze deal ook nog eens gewaardeert door andere SpyDealers, dan ontvang je nog eens extra punten. Meestal zijn dit deals die goed uitgewerkt zijn met voorbeelden en met een prijsvergelijking elders.

Zijn er limieten?

Ja we hebben op een aantal acties limieten gezet, namelijk scores geven en reacties geven. Daarentegen kun je wel onbeperkt punten verdienen door je vrienden uit te nodigen om een account op SpyDeals aan te maken of je deals en kortingscodes te delen met onze community. Om alle limieten en punten te zien kun je gaan naar deze overzichtspagina waarin de punten staan beschreven van hoe je deze kunt vinden.

Wanneer kan ik mijn punten inleveren?

Deze kun je inleveren wanneer je meer dan 5.000 punten hebt verdiend, dan kun je ons een bericht sturen via het contact formulier en dan zullen we je deze punten omzetten in een Amazon.nl voucher van 5 euro. Hierna is de volgende drempel de 15.000 punten, hierbij ontvang je een voucher van 10 euro voor Amazon.nl. Groei je hierna door naar de 50.000 punten dan ontvang je een voucher van 35 euro. En zo verder.

Worden de codes / deals die ik toevoeg direct zichtbaar op de website?
Voordat een code of aanbieding wordt gedeeld op onze website zullen onze editors deze eerst controleren op de volgende eisen:

- staat de kortingscode of deal nog niet op Spydeals?
- werkt de kortingscode nog  / is de aanbieding nog geldig?
- is de aanbieding die wordt toegevoegd ook echt goed? We checken voor producten altijd of dit de laagste prijs t.o.v. elders is. Is een product in meerdere winkels voor de betreffende prijs te koop? Dan vinden wij het geen echte deal voor onze pagina.

Indien een code / deal als op onze website staat, niet meer geldig is of niet de laagste prijs tov elders is zullen we deze niet publiceren op onze website. je ontvangt dan ook geen punten.

Overige vragen:

Vragen die hier niet bij staan? Stel ze in de comments hier beneden en we komen er snel bij je op terug:


Verlopen

Deal score: 6708