Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Foto en video deals
Bij aanschaf van TomTom Go navigatiesysteem een Gratis INSTAX MINI 9 camera twv €64,99

Bij aanschaf van TomTom Go navigatiesysteem een Gratis INSTAX MINI 9 camera twv €64,99

Geldig t/m: 14-10-19 12:32
Geldig t/m: 14-10-19 12:32

Ontvang bij aanschaf van een geselecteerde TomTom Go navigatiesysteem een gratis INSTAX MINI 9 camera twv €64,99.

Hoe werkt het:

1. Na aankoop van het actieproduct moet de deelnemer (“deelnemer”) zich registreren op www.tomtom.com/summer. Registraties moeten volledig afgerond zijn binnen veertien (14) kalenderdagen na de aankoopdatum van het actieproduct (d.w.z. de datum op de aankoopbon). Voor de registratie moeten persoonlijke (i) gegevens met inbegrip van een geldig e-mailadres, voornaam, achternaam, geslacht, geboortedatum, volledig adres (inclusief straat, huisnummer, verdieping, hustad of plaats, postcode, provincie en land), instructies voor de aflevering indien nodig, mobiel telefoonnummer (“persoonlijke gegevens”); (ii) productdetails, met inbegrip van de aankoopdatum, het productmodel, serienummer en de verkoper en (iii) een digitale foto of scan van een geldige kwitantie / aankoopbewijs van het actieproduct. Deelnemers moeten aangeven of ze de camera op hun werk of thuis willen ontvangen. Indien ze de camera op hun werk willen ontvangen, moeten ze ook de bedrijfsnaam opgeven. 
 
2. Deelnemers zullen per e-mail een automatisch verzoek ontvangen om hun e-mailadres te bevestigen. 
 
3. Binnen circa vijf (5) werkdagen en na bevestiging van de registratie van de deelnemer zal iedere deelnemer een e-mail ontvangen waarin bevestigd wordt dat hun deelname aan de actie gecontroleerd is. 
 
4. Zodra de prijs onderweg is naar het adres van de deelnemer, zal de deelnemer een derde e-mail ontvangen waarin de verwachte bezorgdatum van zijn prijs vermeld wordt. De bezorging gebeurt waarschijnlijk binnen circa zes (6) werkdagen na de datum van verzending, afhankelijk van de locatie. 
 
5. De deelnemer moet volledig aan deze algemene voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor deze prijs.


Verlopen

Deal score: 282

Logo bol.com

SpyDeals tips voor bol.com

Klik hier om je aan te melden als select member bij Bol.com voor €11,99 per jaar. Je profiteert dan altijd van gratis bezorging.

Geen select member? Bestel dan minimaal voor €20 zodat je geen verzendkosten betaalt. Retourneren kan altijd gratis bij BOL.