Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere TomTom deals
Tom Tom Via 62 EU 23 Navigatie West Europa voor €89,10 bij Bol.com

Tom Tom Via 62 EU 23 Navigatie West Europa voor €89,10 bij Bol.com

Geldig t/m: 30-01-23 15:30
Geldig t/m: 30-01-23 15:30

Met de zuignap instaleer jij jouw Tom Tom Via West-Europa gemakkelijk in de auto en ben je klaar om te gaan naar jouw bestemming. Met dit eenvoudige autonavigatieysteem ben je zorgeloos onderweg. Dit model van TomTom heeft een zeer groot beeldscherm van 6 inch (15,2 cm) en een meegeleverde kaart van West-Europa.

Verkeersupdate

Je kunt de navigatie makkelijk aan je telefoon koppelen middels de bluetooth. Zo ontvang jij de meest actuele verkeersinformatie dankzij de internetverbinding van jouw mobiel. Om actuele verkeersinformatie te ontvangen, moet je smartphone dus wel in de buurt zijn.


Spraakbesturing

Verder kun je het apparaat ook via spraak bedienen. Dit betekent dat je met je stem instructies kan geven, zoals het invoeren of het wijzigen van je bestemming, waardoor je handsfree kan navigeren.


Handsfree bellen

De koppeling tussen het navigatiesysteem en jouw mobiel zorgen er ook voor dat je handsfree kunt bellen en gebeld kunt worden.


Flitspaalverklikker

Je ontvangt de eerste 3 maanden updates voor de flitspaalverklikker. Hierna is de flitspaalverklikker nog steeds mogelijk maar tegen betaling.


In de doos vind je:

Handleiding

Voorruit/dashboardhouder met zuignap

Autolader

USB kabel voor computer

Toevoeging

Prijs elders: €99,95


Verlopen

Deal score: 5

Logo bol.com

SpyDeals tips voor bol.com

Klik hier om je aan te melden als select member bij Bol.com voor €11,99 per jaar. Je profiteert dan altijd van gratis bezorging.

Geen select member? Bestel dan minimaal voor €20 zodat je geen verzendkosten betaalt. Retourneren kan altijd gratis bij BOL.