Hoe kun je SpyDeals punten verdienen en wat kun je ermee?

SpyDeals is de leukste online deal community van Nederland! Om trouwe leden die bijdrage aan de community leveren te belonen hebben we een puntensysteem bedacht. Deze punten kun je verdienen door deals te delen en reacties te geven op deals, zodat we ervoor zorgen dat iedereen de beste deals krijgt. Heb je genoeg punten verdiend? Dan krijg je Amazon.nl voucher! In dit topic leggen we je uit hoe het puntensysteem werkt!

Hoe verdien je punten?

De SpyDeals punten zijn in het leven geroepen om iedereen die een waardevolle bijdrage levert aan de community te belonen. Je kunt op verschillende manieren punten verdienen, bijvoorbeeld door deals te delen of door andere SpyDealers te helpen door middel van een behulpzame reactie. Daarnaast kun je ook zelf deals delen waarvoor je ook weer punten krijgt. Het complete overzicht met manieren om SpyDeals punten te verdienen vind je op deze pagina.

Hoe verdien je deze punten?

De kwaliteit van de deals op SpyDeals is het belangrijkst. Je verdient dan ook veruit de meeste punten door goede deals toe te voegen. Krijgt jouw deal veel likes van andere SpyDealers? Dan ontvang je extra SpyDeals punten!

We kennen alleen punten toe aan deals die in positieve zin iets bijdragen aan de community. Is het product elders goedkoper te vinden? Dan is het geen echte SpyDeal! We moeten je deal dan helaas afkeuren. Wil je zeker weten dat jouw deal wordt goedgekeurd? Volg dan de instructies in het tips & tricks topic!


Zit er een limiet op het aantal punten dat je kunt verdienen?

Om misbruik van het puntensysteem te voorkomen hebben we een aantal limieten ingesteld voor de punten die je kunt verdienen. 


Wanneer kan ik mijn punten inleveren?

We hebben verschillende milestones opgesteld die je moet behalen voordat je je punten kunt inwisselen voor Amazon.nl tegoed. Als je een milestone hebt behaald kun je je tegoedbon aanvragen door een e-mail te sturen naar [email protected] De huidige milestones zijn als volgt:

  1. 5.000 punten - €5 Amazon.nl tegoed
  2. 15.000 punten - €10 Amazon.nl tegoed ( dit is dan + 10.000 punten om dit aantal te behalen )
  3. 50.000 punten - €35 Amazon.nl tegoed ( dit is dan + 35.000 punten om dit aantal te behalen 

Elke 5.000 SpyDeals punten die je verdient staan dus gelijk aan €5 Amazon.nl tegoed!


Komen de deals die ik deel direct op SpyDeals te staan?
Voordat jouw deal op SpyDeals terechtkomt kijkt ons team van moderators eerst of jouw deal wel aan de eisen voldoet. We willen namelijk voorkomen dat er slechte of dubbele deals op onze website komen te staan. Check voordat je een deal deelt altijd even het tips & tricks topic om ervoor te zorgen dat jouw deal niet wordt afgekeurd! Je verdient namelijk geen punten met deals die worden afgekeurd. 

Heb je nog vragen die niet beantwoord zijn? Stel ze dan gerust in de comment hieronder, dan proberen we ze zo snel mogelijk te beantwoorden!

El_Cheapo
3 jaar ago