Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Cashbacks deals
Geldig t/m: 04-08-21 23:59

De actie is van toepassing op deelnemers die gedurende de actieperiode een Product hebben aangeschaft bij de deelnemende tankstations van Shell en Febo locaties in Nederland.


Voor een geldige deelname dient de Deelnemer de kassabon voor aankoop van dit Product bij een deelnemende fysieke FEBO locatie of tankstation van Shell gedurende de actieperiode te scannen via Tikkie (door de QR- code op de beschikbare promotiematerialen te scannen, opent de juiste pagina binnen de Tikkie App) waarna de Deelnemer akkoord dient te gaan met de voorwaarden, de bon kan scannen en zo de cashback kan ontvangen.


Na verificatie van de kassabon ontvangt de deelnemer direct het aankoopbedrag tot een maximum van €2,65 retour.De gehele actieperiode loopt van 31 mei t/m 4 augustus, waarbij consumenten voor deelname via de Tikkie deals pagina worden doorverwezen naar de fysieke outlets van Febo en Shell.


Verlopen

Deal score: 86


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!