Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Dominos Pizza deals
Domino’s Pizza 1+1 gratis bij afhalen of 2+1 bij bezorgen

Domino’s Pizza 1+1 gratis bij afhalen of 2+1 bij bezorgen

Geldig t/m: 21-06-2023 23:59
Geldig t/m: 21-06-2023 23:59

Domino’s Pizza 1+1 gratis bij afhalen of 2+1 bij bezorgen via de Domino's App vanaf maandag 12 juni tot en met 21 juni

Toevoeging

dominos.nl/vo...den

De volledige voorwaarden zijn hier te vinden:

De vermelde prijzen zijn de product- en/of actieprijzen. Eventuele toeslagen zijn hierin niet meegenomen. Zo kan het zijn dat de desbetreffende winkel waar je een bestelling wilt plaatsen een tijdelijke energiebijdrage rekent. Dit is een toevoeging op het totaalbedrag van jouw bestelling. Hierdoor kan het dus voorkomen dat je uiteindelijk een ander bedrag afrekent dan het bedrag van enkel de actie of de benoemde productprijs. Wel blijft de actie uiteraard geldig, maar zou er enkel een toeslag per bestelling bij kunnen komen.

Deze tijdelijke energiebijdrage (van maximaal €1,50) komt voort uit de stijgende kosten in onze winkels voor gas en elektriciteit. Daarom rekenen sommige winkels tijdelijk een energiebijdrage. Deze bijdrage wordt echter niet door alle winkels gevraagd. Het grootste deel van onze winkels wordt namelijk beheerd door lokale franchisenemers. Zij mogen ervoor kiezen om deze bijdrage wel/niet te vragen. Zo kan het dus per winkel verschillen of er wel of geen bijdrage wordt gerekend. Wil je meer weten over de energiebijdrage? Bekijk dan de meest gestelde vragen op dominos.nl/faq

Voor de nationale acties hanteren wij daarnaast aan de volgende voorwaarden:

  • Delivery Days: Elke 2e pizza voor €3,99. Geldig bij zowel bezorgen als afhalen. De actie is enkel geldig van maandag tot en met donderdag. De korting geldt op de goedkoopste pizza en niet op actiepizza’s. Geldig op alle formaten pizza’s. Het toevoegen van een cheesy crust en wijzigingen aan de pizza’s kunnen voor een meerprijs zorgen.

  • Super Saturday Sunday: Iedere medium pizza (exclusief actiepizza’s) voor maar €6,99 bij afhalen. De actie is enkel geldig op zaterdag en zondag. Het toevoegen van een cheesy crust en wijzigingen aan de pizza’s kunnen voor een meerprijs zorgen.

  • Elke Dag Deal: Iedere dag kun je de medium pizza’s Margaritha, Funghi en Perfect Peperoni afhalen voor maar €5,-. Wijzigingen aan de samenstelling van het product kunnen voor een meerprijs zorgen.

  • Lunch Deal: Iedere dag kun je vóór 16:00 uur een medium pizza (exclusief actiepizza’s) afhalen voor maar €5,99 of een medium pizza (exclusief actiepizza’s) + drankje (exclusief Red Bull) voor maar €6,99.

Overige lokale acties kunnen afwijkende voorwaarden met zich meebrengen. Check hiervoor de pagina van de desbetreffende actie of neem contact op met jouw winkel.


Verlopen

Deal score: 611