Deze aanbieding is meer dan 2 weken geleden geplaatst en is mogelijk niet langer beschikbaar
Probeer Valess gekruide stukjes Asian & Italian Style gratis dmv cashback

Probeer Valess gekruide stukjes Asian & Italian Style gratis dmv cashback


65.585 punten
1j

Probeer gratis Valess gekruide stukjes Asian & Italian Style. 

Voorwaarden:

  1. Deze Specifieke Actievoorwaarden zijn onderdeel van de algemene actievoorwaarden en privacy statement van het Eurosparen-Account en hebben alleen betrekking op de geld-terug-actie voor Valess gekruide stukjes Asian & Italian Style. Het is niet mogelijk om zonder account deel te nemen aan deze actie.
  2. Deze geld-terug-actie heeft betrekking op de actieverpakkingen van Valess gekruide stukjes Asian style en Valess gekruide stukjes Italian style. De actieverpakkingen zijn te herkennen aan de actiesticker op de verpakking.
  3. De Actie loopt van 21 September t/m 30 November 2020. Dit betekent dat er na deze einddatum geen verzoeken meer tot uitbetaling van het aankoopbedrag in behandeling worden genomen.
  4. Met de code van het deelnemende product, die je kunt vinden op de actiesticker op de verpakking, kun je aanspraak maken op het aankoopbedrag van Valess gekruide stukjes Asian Style en Valess gekruide stukjes Italian Style.
Deal score: 56

Eurosparen

SpyDeals tips voor Eurosparen

Door deze "lifehack" zou je tot 4x de Eurosparen punten kunnen krijgen op je account


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!