Deze aanbieding is meer dan 2 weken geleden geplaatst en is mogelijk niet langer beschikbaar

Mega Food Stunter: 100 kilo Diepvriesartikelen voor €100


3j

UPDATE: De winnaar van het diepvriespakket is geworden..... Ralph Wante! Gefeliciteerd Ralph, we nemen even via Messenger contact met je op om ervoor te zorgen dat jouw diepvries binnenkort goed gevuld wordt ;).

-------

Niet gewonnen maar toch geïnteresseerd naar het Mega Food Stunter pakket? Lees dan hieronder hoe het precies werkt en hoe je kunt reserveren.

De Mega food stunter 2.0 vrachtwagen is weer on Tour. Dit nieuwe concept is inmiddels ontzettend populair geworden! Je bestelt er namelijk diepvries voordeelpakketten met flink veel voordeel.

Zo bestel je een diepvriespakket van 100 kilo met een winkelwaarde van minimaal €350 voor slechts €100. Perfect dus om te delen met vrienden en/of familie!

Bekijk hier het item van RTL nieuws over dit nieuwe concept dat inmiddels al zeer populair is in Nederland en nu ook België.

Hoe werkt het?

De Mega Food Stunter truck komt op bepaalde dagen naar Nederland en België toe. Bekijk hier alvast de planning. Reserveren kan snel en eenvoudig via de Mega Foodstunter website.

TIP! Bekijk ook even de reviews van andere klanten op de facebookpagina van ze dan weet je wat je te wachten staat laughing

 

TIP: zorg dat je vriezer groot genoeg is of deel het pakket met een aantal vrienden :). 

Dit was de inhoud van het vorige pakket (inhoud verschilt per levering)

 

Voorkom voedselverspilling

In Nederland wordt er ieder jaar voor zo’n € 2,5 miljard aan voedsel weggegooid. Dat is ruim € 150 per persoon. Ofwel zo’n 50 kilo. Producenten, tussenhandel, horeca en supermarkten verspillen nog eens zo’n € 2,5 miljard aan voedsel. MegaFoodStunter2.0 draagt graag bij om de wereld een stukje beter te maken en voedselverspilling tegen te gaan.

 

Geplaatst via de app

Deal score: 147


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!