Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Restaurants deals
Restaurant diner cheque twv €20 1+1 gratis voor €1 + 500 ING Rentepunten

Restaurant diner cheque twv €20 1+1 gratis voor €1 + 500 ING Rentepunten

Geldig t/m: 31-08-22 23:59
Geldig t/m: 31-08-22 23:59

Restaurant dinercheque van €20,- voor 1 euro + 500 punten. 1+ 1 cheque gratis. 

Deelnemende restaurants

Met meer dan 350 eetgelegenheden is er altijd een restaurant bij jou in de buurt. Van een gezellig eetcafé tot exclusief Michelin sterrenrestaurant… Genoeg opties om eentje te kiezen die bij jouw (eet)wensen past! Het volledige overzicht van de lekkerste restaurants die meedoen vind je op www.restaurantdinercheque.nl.

Heerlijk 3-gangen diner met € 20,00 korting

Alle geselecteerde restaurants serveren een heerlijk 3-gangen diner of hoger. Dit kan een verrassings- of een keuzemenu zijn. Specifieke eetwensen? Dit geef je makkelijk aan bij je reservering. Elk restaurant biedt een mogelijkheid voor een vlees, vis of een vegetarische optie. 

Toevoeging

Hoe te verzilveren?

  1. Ga naar www.restaurantdinercheque.nl, zoek je favoriete restaurant uit en maak online een reservering. Let op! Je ontvangt 1 code, die je 2 x kunt gebruiken. Belangrijk is dat je hierbij de unieke vouchercode bij de hand hebt, want deze dien je in te vullen in het online reserveringsformulier. Je krijgt een bevestiging van je reservering per mail.
  2. Neem je geprinte of digitale Restaurant Dinercheque mee naar het restaurant. Op deze manier kan de Restaurant Dinercheque van € 20,- worden verrekend met het totaalbedrag aan het eind van het diner.
  3. Let op: reserveringen zijn uitsluitend geldig via www.restaurantdinercheque.nl. Het is dus enkel mogelijk om je reservering via bovenstaande website te maken, andere kanalen (zoals telefoon, e-mail of rechtstreeks bij het restaurant) zijn niet geldig.

Verlopen

Deal score: 428