Deze aanbieding is meer dan 2 weken geleden geplaatst en is mogelijk niet langer beschikbaar

Bij Jumbo kun je nu sparen voor stijlvolle glazen.

Hoe werkt het?

Bij elke €10,- aan boodschappen bij Jumbo ontvang je één glazenzegel.
Sparen kan van woensdag 14 februari tot en met dinsdag 11 juni 2024.
Spaar gemakkelijk digitaal met de Jumbo Extra’s app of plak de glazenzegels op een papieren spaarkaart. Spaar je digitaal met Jumbo Extra’s dan ontvang je eenmalig 3 glazenzegels cadeau.
Bij inlevering van een spaarkaart met 30 zegels + 1 euro ontvang je één set van 2 dezelfde glazen naar keuze.
Inleveren van je volle spaarkaart kan t/m dinsdag 25 juni 2024 bij jouw Jumbo winkel.

Voor deze glazen kun je sparen



Toevoeging

Actievoorwaarden glazen spaaractie
1. De Kuhn Rikon glazen zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Het betreft hier een limited edition, dus op = op. Dit geldt ook voor het kelnersmes en de flexibele wijnkoeler.

2. Je ontvangt glazenzegels bij alle Jumbo winkels. Bij een bestelling via Jumbo (voor zowel thuisbezorging als ophalen bij een PUP) krijg je digitale glazenzegels via Jumbo Extra’s. Meer informatie hierover vind je hier.

3. Op de kassabon staat het aantal te ontvangen glazenzegels.

4. Over de aanschaf van de volgende producten en diensten kunnen géén glazenzegels worden gespaard: tabak (rookwaren), slijterijartikelen, geneesmiddelen, zuigelingen- voeding tot 1 jaar, beltegoedkaarten, vervoersbewijzen, waardebonnen, cadeaukaarten, loten, postzegels, boeken, toegangskaarten, emballage en statiegeld.

5. Bij inlevering van één spaarkaart met 30 (dertig) zegels + 1 euro ontvang je één set van 2 dezelfde glazen naar keuze.

6. Volle papieren en digitale spaarkaarten kunnen worden verzilverd bij alle Jumbo winkels. Met uitzondering van Jumbo Eindhoven Stationsplein en Amsterdam Damrak. De glazen zijn niet online te bestellen.

7. Alleen originele en onbeschadigde volle spaarkaarten met daarop originele en onbeschadigde zegels zijn tot en met dinsdag 25 juni 2024 inwisselbaar. Jumbo behoudt zich het recht voor om spaarkaarten te weigeren die niet voldoen aan de spaarvoorwaarden of die frauduleus overkomen.

8. Losse zegels of spaarkaarten met minder dan 30 zegels zijn niet inwisselbaar.

9. Volle spaarkaarten kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld of een andere waardecompensatie.

10. De wijnopener kurkentrekker en de flexibele wijnkoeler zijn zonder glazenzegels verkrijgbaar. Bij inwisseling van 800 Jumbo Extra's punten ontvang je de wijnopener kurkentrekker voor €5,99 in plaats van €14,99. Bij inwisseling van 1400 Jumbo Extra’s punten ontvang je de flexibele wijnkoeler voor €9,99 in plaats van €24,99. Helaas is dit voorlopig nog niet mogelijk bij online boodschappen op Jumbo Maar natuurlijk ben je van harte welkom in onze winkels.

11. Jumbo is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de glazen of bijverkoopartikelen. Het gebruik hiervan is dan ook voor eigen risico.

12. De adviesprijzen zijn gebaseerd op de Europese adviesprijs (Recommended Retail Pricing) van Kuhn Rikon.

13. Druk- en zetfouten voorbehouden.

14. Jumbo Supermarkten behoudt zich het recht voor deze actie, zonder voorafgaande kennisgeving, tussentijds te wijzigen of voortijdig te beëindigen. Jumbo raadt u derhalve aan jumbo regelmatig te bekijken.

15. Op de Kuhn Rikon glazen zit 2 jaar fabrieksgarantie. Voor de gebruiksaanwijzing en garantievoorwaarden

16. De Kuhn Rikon glazen zijn gemaakt van Kristalglas.

17. Het is voor Jumbo medewerkers op geen enkele wijze toegestaan om zegels te ontvangen van klanten of deze aan zichzelf toe te kennen. Op fraude, op welke manier dan ook, door Jumbo medewerkers ten aanzien van actiezegels kunnen arbeidsrechtelijke maatregelen volgen.

18. Deelname aan de spaaractie impliceert de onvoorwaardelijke aanvaarding van deze actievoorwaarden, zonder enig voorbehoud of beperking. Bij overtreding van één van de in deze actievoorwaarden vermelde bepalingen is de verdere deelname aan deze actie uitgesloten.

19. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

Deal score: 171

Logo Jumbo

SpyDeals tips voor Jumbo

Gratis verzending of bestellen zonder servicekosten, kan door gebruik te maken van de actieproducten.