Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Vliegtickets deals
KLM Package Deal kortingsvoucher naar Las Vegas t.w.v. €250 Gratis

KLM Package Deal kortingsvoucher naar Las Vegas t.w.v. €250 Gratis

Geldig t/m: 30-01-23 15:05
Geldig t/m: 30-01-23 15:05

Ontvang een KLM Package Deal kortingsvoucher naar Las Vegas t.w.v. €250 Gratis en maak ook kans op een KLM Package Deal voor twee personen naar Las Vegas. 


Vraag en antwoord: 
Hoe vaak per week vliegt KLM uiteindelijk rechtstreeks op Las Vegas?: 3x
Vanaf welke datum vliegt KLM rechtstreeks op Las Vegas? 06-06-2019

Voorwaarden:
Deelnemers ontvangen na afloop van de campagne eenmalig een e-mail, waarin wordt
aangegeven of ze gewonnen hebben of niet. M.u.v. de winnaar ontvangen alle deelnemers in deze mail een persoonlijke (unieke) kortingscode voor een KLM Package Deal naar Las Vegas t.w.v. van 250 euro. Indien men een KLM Package deal boekt op de website, wordt dit bedrag bij het afrekenen in mindering gebracht. Tevens ontvangen de eerste 50 reizigers die geboekt hebben met de kortingscode toegangskaarten voor de show van Hans Klok in Las Vegas. Deze kaarten zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele beperkingen. De korting is per boeking, niet per persoon.
De kortingscode voor een KLM Package Deal naar Las Vegas is geldig tot en met 31 juli 2019. De heenreis dient plaats te vinden voor 6 juni 2020.


Verlopen

Deal score: 256


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!