Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Gratis deals

De hele maand februari kunnen KPN klanten met een tv abonnement gratis 5 films bekijken.

Je hebt de keuze uit onderstaande films:

Singel 39
Mo (Lies Visschedijk) is hartchirurg en haar hele leven draait om haar carrière. Als Max (Waldemar Torenstraat) haar nieuwe buurman wordt, ontstaat er een bijzondere vriendschap tussen de 2. Max valt op mannen, maar wil dolgraag kinderen. Door hem realiseert Mo zich dat er meer in het leven is dan werken.

The Best Offer
In The Best Offer zien we onze eigen Sylvia Hoeks naast Geoffrey Rush. Hij speelt een gerespecteerd kunstexpert die de kunstcollectie van een jonge vrouw moet veilen. Hij raakt volledig in de ban van de mysterieuze vrouw.

C’Mon C’Mon
In deze mooie zwart-wit film moet radiomaker en journalist Johnny, gespeeld door Joaquin Phoenix, onverwachts een paar weken voor zijn neefje zorgen. Hij neemt hem mee op een roadtrip van Los Angeles naar New York en langzaam ontstaat er een diepe band tussen de 2.

La Vie en Rose
Actrice Marion Cotillard won een Oscar voor haar vertolking van de beroemde Franse zangeres Edith Piaf in dit biografische drama. Piaf werd door haar oma opgevoed in een bordeel en ontdekt toen ze, op haar 19e, op straat zong. Ze leefde groots en brak zelfs door in New York, maar kende ook een hoop ellende in haar leven.

Le Jeu
Het concept van deze film blijkt zeer universeel. Van oorsprong een Italiaanse film waarvan in meerdere landen een remake is gemaakt (ook in Nederland: Alles op Tafel met onder andere Linda de Mol), is Le Jeu de Franse versie. Het idee: tijdens een diner legt iedereen in een vriendengroep hun telefoon op tafel en alles wat binnenkomt, wordt met de hele groep gedeeld. Met alle gevolgen van dien…

Toevoeging


Verlopen

Deal score: 486