Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Computers deals
Belkin QODE Ultimate Keyboard iPad Air 2 voor €59

Belkin QODE Ultimate Keyboard iPad Air 2 voor €59

Geldig t/m: 15-07-17 23:59
Geldig t/m: 15-07-17 23:59

Laagste prijs elders €113.

Prijs is inclusief verzendkosten.

Een speciale hoes met toetsenbord voor de Apple iPad Air 2

De QODE Ultimate-hoes met QWERTY-toetsenbord is gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering en daardoor lichter dan de iPad zelf. De hoes is bovendien zo dun dat hij makkelijk in een tas past.

Dubbelzijdige bescherming

Het hoogwaardige materiaal beschermt de achterkant van jouw iPad Air 2. Bovendien is de hoes bijzonder dun en te gebruiken als standaard. Wanneer de hoes gesloten is, wordt de voorkant van de tablet ook beschermd.

 Snel reagerende toesten met voldoende tussenruimte

De QODE Ultimate-hoes met toetsenbord is speciaal ontwikkeld voor de iPad Air 2 en biedt een net zo comfortabele en natuurlijke typervaring als het toetsenbord van een laptop. De snel reagerende toetsen hebben voldoende tussenruimte, zodat je sneller en nauwkeuriger kunt typen dan met het toetsenbord op het scherm van jouw tablet. Het toetsenbord beschikt ook over speciale iPad-sneltoetsen.

Instelbare zichthoek

De hoes biedt keuze uit drie verschillende zichthoeken en jouw iPad Air 2 blijft dankzij de dubbele magneten stevig in de gewenste stand staan zonder te verschuiven – zelfs als je op jouw schoot typt.

Bekijk hier de Verzend en Retourkosten van paradigit.


Verlopen

Deal score: 76