Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Cashbacks deals

65.585 punten
1j

Ontvang €0,50 cashback op Red Bull Energy Watermelon via de Tikkie app
Deelnemende supermarkten binnen de Actie zijn: Albert Heijn, Jumbo, Plus, Coop, Dirk van den Broek, Dekamarkt, Hoogvliet, Vomar, Jan Linders, MCD, Deen en Poiesz.

Voorwaarden:

1. Algemeen

Deze actievoorwaarden (“Actievoorwaarden”) zijn van toepassing op de Red Bull Energy Drink (Watermeloensmaak) actie (hierna tevens te noemen de “Actie”) van Red Bull Nederland, Danzigerkade 15 C-4, 1013 AP te Amsterdam (hierna tevens te noemen “Red Bull”).

De actievoorwaarden zijn te raadplegen op actieredbullrededition.nl/tikkieterug (hierna tevens te noemen “Actiewebsite”).

De actie betreft de aankoop van Red Bull Energy Drink – Red Edition (watermeloensmaak) hierna tevens te noemen “Product” .

2. Korting

Door deelname aan de Actie kunnen deelnemers (hierna tevens te noemen “Deelnemers”) conform dit artikel aanspraak maken op een korting van €0,50,- per Product bij aankoop in een van de aangesloten supermarkten of €1,= korting op het product bij aankoop bij een Shell tankstation (Hierna tevens te noemen “Actiekorting”). Deze korting wordt maximaal 1x per deelnemer verstrekt.

3. Voorwaarden deelname
  1. U kunt slechts één keer deelnemen aan deze Actie.
  2. Door deel te nemen aan deze Actie verklaren de Deelnemers zich akkoord met de Actievoorwaarden.
  3. Voor deelname aan deze Actie is een minimumleeftijd van 18 jaar vereist.

Verlopen

Deal score: 255


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!