Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Cashbacks deals
Gratis Mentos Pure Fresh (of € 3,- korting) via Tikkie

Gratis Mentos Pure Fresh (of € 3,- korting) via Tikkie

Geldig t/m: 25-05-22 23:59
Geldig t/m: 25-05-22 23:59

Koop Mentos Pure Fresh bij een supermarkt en ontvang € 3,- retour. Mentos Pure Fresh is deze week in de aanbieding bij Hoogvliet voor € 2,99. Na de € 3,- retour van Tikkie, heb je de Mentos dus gratis. 

Voorwaarden:

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie “Mentos Gum in kartonnen pot - Cashback Actie” (hierna: “Actie”) die georganiseerd wordt door Perfetti Van Melle Benelux BV (Zoete Inval 20, 4815 HK Breda) (hierna: de Organisator).

1.1.2  Deze actievoorwaarden en overige informatie over de Actie staat vermeld op de website www.mentos.nl/tikkie  (hierna verder te noemen “Site”).

 

1.1.3.  De Actie is ter promotie van de producten Mentos Gum in kartonnen pot: Pure Fresh – Fresh Mint 80 pieces, Pure Fresh – Aardbei 80 pieces, White Sweet Mint 110 pieces en White Green Mint 110 pieces (hierna verder te noemen het “Product”) door middel van het verstrekken van een cashback aan de deelnemers van de Actie.


Verlopen

Deal score: 284


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!