Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Nature Box deals
12 reacties

12 flessen Nature Box ( 385ml) voor €17,80 dmv code

El_Cheapo ; ● 1 jaar geleden  ●  Veepee Kortingscode ●  Nature Box

TIP! Je kunt nu via Veepee 10 euro extra korting krijgen bij een minimale besteding van 25 euro en gratis verzending door het aanmaken van een nieuw account. LET OP! Het moet een nieuw account zijn anders werkt de code niet.

LEES HIERONDER HOE HET KAN

Zo zou je dan 2x6 flessen ( 5 douchegelset +1 gratisfles conditioner) = 12 flessen voor 17,80 euro met de code. Dit is dan €1,48 per fles! ( elders normaal €3,49 )

Let op text gaat verder onder screenshot

Hoe het werkt:

1. Belangrijk is om ook de 10 euro extra korting te krijgen, deze krijg je door een vriendenlink. LET EVEN OP! Het moet een nieuw account zijn, dus je mag niet al ingeschreven staan. De vriendenlink is te vinden via "MIJN PROFIEL >> MIJN VRIENDEN >> NODIG VRIENDEN UIT" je kunt deze delen aan vrienden of je gebruikt tijdelijk de mijn link of een in de comments (welke je kunt delen na bestellen).

2. Meld je dus aan via de vriendenlink of klik hier en gebruik mijn vriendenlink

3. Ga na aanmelden van hierboven naar de Nature Box aanbiedingen ( let op actie loopt tot en met 27 november )

Vind je ze niet direct selecteer dan direct Nature Box4. Vul je winkelmandje en vul op het einde de kortingscode FRIENDS in voor 10 euro extra korting ( vanaf 25 euro! )

Zie hier, vul hier de gegevens in en klik op betaal nu

Ook erna >>

5. Maak de betaling af.

Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!