Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Vliegtickets deals
Verpleegkundigen en verzorgenden kunnen 2 gratis tickets van KLM aanvragen!

Verpleegkundigen en verzorgenden kunnen 2 gratis tickets van KLM aanvragen!

Geldig t/m: 25-05-20 23:59
Geldig t/m: 25-05-20 23:59

Hele mooie actie van KLM! Vergelijkbaar met die van Qatar airways.

Verpleegkundigen en verzorgenden (zowel V&VN-leden als niet-leden) en aanhang kunnen 2 tickets naar een zelfgekozen Europese bestemming claimen. Dat is wat Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van KLM, en haar twee miljoen leden willen doneren als uiting van waardering en dankbaarheid voor het harde werk in deze coronatijd.

Voor wie is deze actie?

  • Verpleegkundigen, verzorgenden & verpleegkundig specialisten
  • Zowel V&VN-leden als niet-leden kunnen meedoen

Meedoen?

De vliegtickets worden verdeeld volgens het principe ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’. Om iedereen een eerlijke kans te geven, zijn er drie momenten waarop je mee kan dingen. Kort van tevoren komt er een link beschikbaar (op deze pagina). Klik op deze link en vul je gegevens in. Per moment kunnen er een beperkt aantal verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten het formulier invullen. Lukt het niet om het formulier in te vullen? Dan is het aantal inschrijvingen van dat moment behaald. Je kunt het dan op een van de volgende momenten nog een keer proberen. Let op: je kunt één keer meedoen. Dubbele inschrijvingen worden eruit gehaald en tellen één keer mee. In totaal kunnen duizend mensen meedoen. 

Zet de volgende data alvast in je agenda: 

Inschrijving één: maandagmiddag 25 mei vanaf 15 uur (link komt kort voor 15 uur online)
Inschrijving twee: woensdagavond 27 mei vanaf 20 uur (link komt kort voor 20 uur online)
Inschrijving drie: vrijdagochtend 29 mei vanaf 10 uur (link komt kort voor 10 uur online)

Bron >> https://www.venvn.nl/thema-s/dvdv/duizend-verpleegkundigen-en-verzorgenden-plus-partner-op-vakantie-met-klm/ 

Toevoeging

FAQ

Wat moet ik doen?
Heb je je op een van de drie tijdstippen succesvol ingeschreven? Dan ontvang je uiterlijk 5 juni een bevestigingsmail van V&VN. Tot die tijd hoef je niets te doen.

Vanaf wanneer kan ik boeken?
De Miles zijn twee jaar geldig. Dit betekent dat je ook na 2020 een vakantie kunt boeken. Op dit moment is het advies nog steeds om zoveel mogelijk thuis te blijven. Wij vinden het dan ook verstandig om niet meteen een vlucht te boeken.

Hoelang zijn de Miles geldig?
De Miles zijn twee jaar geldig.

Hoe krijg ik die Miles?
Om de Miles te ontvangen moet je een gratis Flying Blue-account aanmaken. Hiervoor moet je je naam, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres opgeven. Flying Blue helpt je (telefonisch) hierbij, zodra je de bevestiging hebt gekregen.

Hoeveel vliegtickets ontvang ik?
Als je je succesvol hebt ingeschreven ontvang je twee keer een retourticket. Je kunt dus iemand meenemen op vakantie.

Ben ik verplicht om een Europese bestemming uit te kiezen?
Ja, deze actie is specifiek voor Europese bestemmingen.

Moet ik belasting betalen?
Nee, belastingen zijn inbegrepen.

Waarom houdt KLM deze actie?
Leden van Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van KLM, gaven aan hun Miles graag te willen doneren aan verpleegkundigen en verzorgenden. KLM heeft toen contact gezocht met V&VN om dit mogelijk te maken.

Wordt er geld overgemaakt?
Nee, de Flying Blue leden hebben Miles opgespaard en deze zijn reeds in hun bezit. Voor deze actie vindt er een overdracht plaats van de Miles tussen leden van Flying Blue naar verpleegkundigen en verzorgenden die geselecteerd zijn. (die een gratis Flying Blue account moeten aanmaken). De overdracht/transfer bestaat dus alleen uit Miles van het ene Flying Blue- naar het andere Flying Blue-account.

Kan ik zelf Miles doneren?
Ja, dat kan. Vanaf 18 mei communiceert Flying Blue over deze actie. Dan wordt ook aangegeven hoe je als Flying Blue-lid de Miles kunt doneren aan verpleegkundigen en verzorgenden.

Krijgen V&VN-leden voorrang op de vliegtickets?
Nee. Zowel leden als niet-leden kunnen meedoen aan de actie. Om het zo eerlijk mogelijk te laten verlopen is gekozen voor drie momenten om je in te schrijven.

Waarom deze drie data?
We willen het voor iedereen zo toegankelijk mogelijk maken. Daarom hebben we een aankondiging gedaan, zodat veel mensen op de hoogte zijn van deze actie. De drie data zijn verspreid over een ochtend, middag en een avond.


Verlopen

Deal score: 1551