Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Loterijen deals
Gratis Rains rugtas t.w.v. € 80 bij 1 maand Vriendenloterij

Gratis Rains rugtas t.w.v. € 80 bij 1 maand Vriendenloterij

Geldig t/m: 17-12-19 23:59
Geldig t/m: 17-12-19 23:59

Ontvang een GRATIS een zwarte rugtas van Rains t.w.v. € 80 bij meespelen vriendenloterij ( goedkoopste elders is 62,90 euro ). Je kunt deze direct opzeggen, zo speel je dan max 1 maand mee ( zeg je niet op dan speel je elke maand mee voor 13,75 euro ).

Vergelijkbaar met deze reistas en weber bbq.

Weet niet of het werkt met de cashback, dan zou je op 13,75-7,50 = 6,25 euro kunnen komen. Zie hiervoor het stappenplan ( weet niet of deze helemaal werkt ) maar hier staat wel hoe je je direct kunt afmelden.


Voorbeeld

Toevoeging

Hoe werkt het? - stappenplan incl. cashback

Ga naar deze website en klik op "shop en ontvang" cashback om naar de Vriendenloterij actie te gaan

Let op: heb je nog geen profiel bij Cashback XL? Maak deze dan aan (kan eventueel met Facebook) zodat je wel de €7,50 cashback ontvangt en dus uiteindelijk maar €6,25 betaalt voor de Weber BBQ. 

  1. Je komt dus nu terecht op de pagina van de vriendenloterij. Klik hier op "HOME" en zo kom je op de index, daar stata de actie >> 
    Vul je gegevens in en je bent aangemeld! Je ontvangt nu de Tas, maar je kunt het beste je deelname ook opzeggen! Volg daarvoor onderstaande stappen. 

  1. Om op te zeggen heb je een lotnummer nodig. Deze ontvang je via een e-mail, maar volgens mij is het altijd '06-' gevolg door de rest van de telefoonnummer en dan '-AA'. Dus bijvoorbeeld 06-1234567-AA. Zeg je lotnummmer op zodra het geld voor de 1e speelmaand van je rekening is afgehouden. Opzeggen kan snel en online via deze link.

  2. Controleer goed of de beeindiging van je deelname goed is gegaan. Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail. Als je deze mail hebt ontvangen betaal je verder niets meer! Via de mail ontvang je het lotnummer na goedkeuring

  3. Tussendoor kun je alvast even kijken of je cashback is goedgekeurd via je profiel op Cashback XL!

  4. Hierna kun je via de volgende link opzeggen, supersimpel en online! Het lotnummer ontvang je direct na goedkeuring en kun je via de bovenstaande pagina doen, scroll op de pagina iets naar beneden en de je kunt digitaal opzeggen.


Verlopen

Deal score: 533

Logo Vriendenloterij

SpyDeals tips voor Vriendenloterij

Wil je opzeggen voor de vriendenloterij dan kan dat door middel van deze link.