Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Robijn Pods deals

Robijn Wasmiddel 3-in-1 Wascapsules 120 stuks voor €18,99 ( 16 cent per stuk)


Mooie deal bij Robijn, je kunt nu weer de 3-in-1 capsules bestellen met 68% tov de adviesprijs. Je bestelt dan 120 capsules voor €18,99 ( €0,158 per stuk) en bij abonneren kom je op 18,04 euro ( € 0,15 per capsule ). Bij abonneren kun je dan direct opzeggen na verzending dan heb je ze voor deze prijs.

Andere optie ( minder grootte verpakking)
Er is ook een actie met minder capsules in de verpakking dan kom je op 18 cent per capsule het gaat hierbij om de kleuren ZWART en WIT.

Mooie is dat wanneer je kiest voor abonneren en besparen dat het nog voordeliger word, namelijk 14,83 euro. Je kunt dan wanneer de items zijn verstuurd je abonnement stoppen en krijg je de producten tegen het lagere tarief.

Ook de Kleuren pods zijn in de aanbieding, hiervoor kun je dan 120 capsules bestellen voor 23,41 euro ( 20 cent per capsule ), ga je voor abonnement dan kom je op 22,24 euro ( 19 cent per capsule )


Verlopen

Deal score: 433

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon